Tagságok

Fordítóipari eszközök

Minősítések

Munkanyelvek

Európai nyelvek
-------------------------------------
Közel-keleti nyelvek
-------------------------------------
Távol-keleti nyelvek
-------------------------------------
Egyéb nyelvek
-------------------------------------

Egyéb szolgáltatásaink


Tördelés és szövegszerkesztés

Nyomtatásra, prezentációra, kiadásra szánt dokumentumok elkészítéséhez, megszerkesztéséhez kínáljuk szakszerű tördelési és szövegszerkesztési szolgáltatásainkat az ügyfél által meghatározott paraméterek szerint, a kívánt fájlformátum(ok)ban.

Leírás/átírás

Digitális és analóg, elsősorban jogi, orvosi és gazdasági ágazatban tetszőleges nyelv(ek)en rögzített hanganyagok leírása/átírása, majd igény szerint azok tördelése és szövegszerkesztése is szerepel cégünk szolgáltatásai között.

Desktop publishing (DTP)

Nyomdai előkészítésre specializált kollégáink az eredeti formátumhoz, vagy akár az eredetitől teljes mértékben eltérő arculatok megalkotásához kínálják fel szakértelmüket és erőforrásaikat. DTP-szolgáltatásainkat elsősorban reklámkiadványok, kézikönyvek, használati utasítások, jelentések, üzleti beszámolók nyomdakész szerkesztéséhez ajánljuk.

Hangalámondás és feliratozás

Természettudományi és dokumentumfilmek adásminőségű stúdióban – természetesen erre szakosodott munkatársaink anyanyelvén – történő hangalámondását vállaljuk az ügyfél által igényelt nyelveken. Emellett játék- és dokumentumfilmek forgatókönyveinek fordítása és/vagy szakszerű feliratozása is szerepel szolgáltatásaink között.

Terminológia menedzsment

Minden vállalkozás – legyen az egyszemélyes vagy multinacionális – saját szakterminológiával, nyelvhasználattal, vállalati megjelenéssel rendelkezik. Ebből kiindulva a legelső kapcsolatfelvételtől egészen a kiadványszerkesztésig, célnyelvi adaptációig gyűjtjük és kezeljük az ügyfél-specifikus terminológiát, hogy azt az együttműködés teljes időtartama során alkalmazni tudjuk a fordítás, a szerkesztés, a lektorálás, illetve a grafikai munkálatok során.