Tagságok

Fordítóipari eszközök

Minősítések

Munkanyelvek

Európai nyelvek
-------------------------------------
Közel-keleti nyelvek
-------------------------------------
Távol-keleti nyelvek
-------------------------------------
Egyéb nyelvek
-------------------------------------

Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK)


Ügyfeleink megelégedettsége, illetve a tartós fejlődés érdekében úgy véltük, hogy csatlakoznunk kell egy olyan közösséghez, amelyben cégünkhöz hasonló vállalkozások képviselői keresnek közös megoldásokat problémáikra és kihívásaikra, és mindenki számára gazdaságilag, jogilag, valamint szakmailag előnyös jövőt próbálnak kovácsolni.

Fordítóirodánk 2009-ben csatlakozott a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarához, amely azon túlmenően, hogy Magyarország gazdasági életének egyik meghatározó kamarája, Európa több iparkamarájának is partnere.

A Kamara főbb tevékenységeinek (mint a gazdaság fejlesztése, az üzleti forgalom biztonságának garantálása és a gazdaság általános érdekeinek érvényesítése) előnyös hatásai mellett az ügyfeleinktől érkező visszajelzéseket is hatékonyabban tudjuk feldolgozni, hiszen partnereink nagyrészt az üzleti szférából, sokszor a BKIK soraiból érkeznek.

A fent említettek mellett a közös érdekképviselet is fontos szerepet játszott döntésünkben. Egy folyamatosan átalakuló gazdaságban saját és ügyfeleink érdeke egyaránt a közös megjelenés, valamint a jogi és gazdasági keretek tisztázása és betartása.

Fordítóirodánk a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Gazdasági Fordító és Tolmács osztályának tagjaként erősebb szakmai támogatottsággal, megújult kapcsolatkörrel és elismert partnerek közreműködésével áll ügyfelei rendelkezésére.